Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtos dešrelės su obuoliais
AUTORIUS:
Janina
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek obuolių
7 vienetai dešrelių (Biovela)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
0.5 stiklinės sultinio (daržovių)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.

Virtos dešrelės su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų