Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtos seliavos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 vienetai gvazdikėlių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė krienų (tarkuoti)
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
1 vienetas petražolių (šakelė)
1 vienetas salierų
šiek tiek salotų (lapeliai)
3 vienetai svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek citrinos rūgšties
1 kilogramas seliavų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.

Virtos seliavos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.

Komentarai


Daugiau receptų