
Virtų bulvių cepelinai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | bulvių (virtos) |
500 gramų | mesos (virta) |
250 gramų | krakmolo |
1 vienetas | svogūnų |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.
2.
Mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.
3.
Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.
Virtų bulvių cepelinai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Bulvės, virtos, 2 kilogramai
- Mėsa, virta, 500 gramų
- Krakmolas, 250 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.
Mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.
Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (33)
Ar tinka zalias mesos farsas?ir kiek laiko su zalios mesos farsu reikia virti ?
Turetu but skanu. Isbandysiu ir as
Ir su žaliu faršu išverda taip pat ,tobulai.
Galima ir su žaliu faršu,neištyžta.dėti viska pagal recepta.
jeii faršas žalias ar tiks jei apkepsiu
O tai į bulvių mase kiaušinio nereikia ? ?
Tobuli gavosi
jeigu norite tikrai šilkinių tai ant kilogramo bulviu masės idėkite šaukšta varškės :)
Saknaus, tai saknaus!
Lab skanus