Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtų bulvių cepelinai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių (virtos)
500 gramų mesos (virta)
250 gramų krakmolo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.
2.
Mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.
3.
Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.

Virtų bulvių cepelinai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.

  2. Mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.

  3. Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (33)


  • Virga 2020-09-20 20:02

    Ar tinka zalias mesos farsas?ir kiek laiko su zalios mesos farsu reikia virti ?


  • Inga 2020-09-11 16:46

    Turetu but skanu. Isbandysiu ir as


  • Nijolė 2020-09-10 09:12

    Ir su žaliu faršu išverda taip pat ,tobulai.


  • Nijolė. 2020-09-10 09:08

    Galima ir su žaliu faršu,neištyžta.dėti viska pagal recepta.


  • virginija 2020-05-13 11:07

    jeii faršas žalias ar tiks jei apkepsiu


  • Aldona 2019-12-06 14:21

    O tai į bulvių mase kiaušinio nereikia ? ?


  • Vilma 2019-08-07 13:00

    Tobuli gavosi


  • marius 2019-01-05 18:27

    jeigu norite tikrai šilkinių tai ant kilogramo bulviu masės idėkite šaukšta varškės :)


  • Zose 2018-12-05 18:14

    Saknaus, tai saknaus!


  • Ingrida 2018-10-16 15:48

    Lab skanus


Daugiau receptų