Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Viščiukas marinuotas ir keptas ant laužo
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas viščiuko
5 valgomieji šaukštai vandens
3 valgomieji šaukštai majonezo
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 skiltelės česnakų
2 žiupsneliai pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Viščiuką supjaustau, barstau druska ir pipirais.
2.
Darau skystą marinatą iš vandens, pomidorų padažo, majonezo ir česnako.
3.
Gabaliukus užpilu marinatu ir laikau apie parą.
4.
Kepu ant grotelių apie 1 valandą ir daugiau, karštis neturi būti didelis. Skanaus :)

Viščiukas marinuotas ir keptas ant laužo

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Viščiuką supjaustau, barstau druska ir pipirais.

  2. Darau skystą marinatą iš vandens, pomidorų padažo, majonezo ir česnako.

  3. Gabaliukus užpilu marinatu ir laikau apie parą.

  4. Kepu ant grotelių apie 1 valandą ir daugiau, karštis neturi būti didelis. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų