Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Višta su riešutais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek imbierų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
2 valgomieji šaukštai medaus
1 vienetas vištiena
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 valgomieji šaukštai riešutų
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų la­pelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išil­gai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kep­ti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų rie­šutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

Višta su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų la­pelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išil­gai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kep­ti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų rie­šutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

Komentarai


Daugiau receptų