Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena indiškai su vaisiais
AUTORIUS:
Dorianas (https://dorianovirtuve.blogspot.com)
Porcijų skaičius: 2
Autorius apie receptą: Labai lengvai paruošiamas saldokas patiekalas. Gan lengvas ir švelnaus skonio. O be to ir labai spalvingas. Labai lengvai paruošiamas saldokas patiekalas. Gan lengvas ir švelnaus skonio. O be to ir labai spalvingas. Dorianas (https://dorianovirtuve.blogspot.com)
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų daržovių sultinio
300 gramų vištos filė
250 gramų konservuoti pievagrybiai
175 gramai konservuoti mandarinai
4 vienetai konservuotų ananasų (griežinėliai)
1 vienetas kiaušinis
2 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
1 arbatinis šaukštelis konjako
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
2 žiupsneliai kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Daržovių sultinį užvirinti. Sudėti mėsą, suberti miltus, karį, druską ir pipirus. Pagardinti konjaku, citrinos ir ananasų sultimis.
2.
Išplakti kiaušinį ir plakinį supilti į puodą su mėsa. Tuomet susmulkinti ananasus ir pievagrybius. Įkaitintoje keptuvėje pakepinti mandarinus, ananasus ir pievagrybius.
3.
Apkeptus vaisius ir grybus sudėti į puodą su mėsa ir troškinti apie 1 val.
4.
Patiekti su ryžiais.

Vištiena indiškai su vaisiais

Recepto autorius: Labai lengvai paruošiamas saldokas patiekalas. Gan lengvas ir švelnaus skonio. O be to ir labai spalvingas. Dorianas (https://dorianovirtuve.blogspot.com)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Daržovių sultinį užvirinti. Sudėti mėsą, suberti miltus, karį, druską ir pipirus. Pagardinti konjaku, citrinos ir ananasų sultimis.

  2. Išplakti kiaušinį ir plakinį supilti į puodą su mėsa. Tuomet susmulkinti ananasus ir pievagrybius. Įkaitintoje keptuvėje pakepinti mandarinus, ananasus ir pievagrybius.

  3. Apkeptus vaisius ir grybus sudėti į puodą su mėsa ir troškinti apie 1 val.

  4. Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas (https://dorianovirtuve.blogspot.com)

Komentarai


Daugiau receptų