Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena korėjietiškai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Autorius apie receptą: Tai nuostabaus skonio vištų filė korėjietiškai. Sojų padažas ir sezamų aliejus suteikia išskirtinį kvapą ir skonį. Jei nesinori kepti mėsos keptuvėje - galima ją apkepti Tai nuostabaus skonio vištų filė korėjietiškai. Sojų padažas ir sezamų aliejus suteikia išskirtinį kvapą ir skonį. Jei nesinori kepti mėsos keptuvėje - galima ją apkepti orkaitėje. Taip pat jeigu patinka svogūnai - galima jų dėti 20 g ir svogūnų laiškų, jei norisi. Ryžių actą galima pakeisti ryžių vynu, o jalapenų padažą marinuotomis "chalapomis". (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištos filė
3 vienetai kriaušių
60 mililitrų sojos padažo
30 mililitrų ryžių acto
3 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 valgomieji šaukštai jelapenų (padažo)
1 valgomasis šaukštas medaus
3 skiltelės česnakų
15 mililitrų sazemų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
2 žiupsneliai sezamo sėklų
2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Susmulkinti česnakus, nulupti ir sutarkuoti kriaušes. Visus ingredientus sumaišyti ir supjausčius mėsą ją sudėti į indą su pasigamintu marinatu. Tuomet pusvalandžiui dėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
2.
Vištieną gerai iškepti ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus. Tada išimti, o likusį skystį kaitinti dar 2-3 min. Juo apšlakstyti vištieną.
3.
Patiekti pabarsčius sezamų sėklomis ir ryžiais.

Vištiena korėjietiškai

Recepto autorius: Tai nuostabaus skonio vištų filė korėjietiškai. Sojų padažas ir sezamų aliejus suteikia išskirtinį kvapą ir skonį. Jei nesinori kepti mėsos keptuvėje - galima ją apkepti ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Susmulkinti česnakus, nulupti ir sutarkuoti kriaušes. Visus ingredientus sumaišyti ir supjausčius mėsą ją sudėti į indą su pasigamintu marinatu. Tuomet pusvalandžiui dėti į šaldytuvą pasimarinuoti.

  2. Vištieną gerai iškepti ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus. Tada išimti, o likusį skystį kaitinti dar 2-3 min. Juo apšlakstyti vištieną.

  3. Patiekti pabarsčius sezamų sėklomis ir ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų