Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena pievagrybių ir špinatų padaže
AUTORIUS:
Jolita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas porų
200 gramų špinatų (tinka ir šaldyti)
400 gramų vištos filė
250 gramų pievagrybių
1 litras vandens (karštas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
5 valgomieji šaukštai grietinės
2 vienetai sultinio (kubeliai)
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėles supjaustome mažais gabalėliais ir sumaišome su vištienos prieskoniais, supjaustome porą ir pievagrybius, įpilame į gilesnę keptuvę arba puodą šiek tiek aliejaus, palaukiam, kol įkais ir sudedam vištieną su porais. Pakepam apie 5 min. Tada sudedam pievagrybius ir viską kepam nepamirštant maišyti, kol grybai ir mėsa beveik iškepa. Vištienos sultinį ištirpinam vandenį ir užpilam ant besitroškinančios vištienos ir grybų, išmaišom. Sudedam špinatus, druską, pipirus, išmaišom ir toliau verdam apie 7-10 min. Sudedam grietinę ir paverdam dar apie 5 min. (kas m4gsta tirščiau gali įmaišyti du šaukštus miltų, prieš dedant grietinę). Patiekalas patiekiamas su karštomis bulvėmis. Skanaus!!! :)

Vištiena pievagrybių ir špinatų padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėles supjaustome mažais gabalėliais ir sumaišome su vištienos prieskoniais, supjaustome porą ir pievagrybius, įpilame į gilesnę keptuvę arba puodą šiek tiek aliejaus, palaukiam, kol įkais ir sudedam vištieną su porais. Pakepam apie 5 min. Tada sudedam pievagrybius ir viską kepam nepamirštant maišyti, kol grybai ir mėsa beveik iškepa. Vištienos sultinį ištirpinam vandenį ir užpilam ant besitroškinančios vištienos ir grybų, išmaišom. Sudedam špinatus, druską, pipirus, išmaišom ir toliau verdam apie 7-10 min. Sudedam grietinę ir paverdam dar apie 5 min. (kas m4gsta tirščiau gali įmaišyti du šaukštus miltų, prieš dedant grietinę). Patiekalas patiekiamas su karštomis bulvėmis. Skanaus!!! :)

Receptą atsiuntė Jolita

Komentarai


Daugiau receptų