Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena šampano padaže
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
500 gramų vištiena
10 gramų kvietinių miltų (padažui)
30 gramų alyvuogių aliejaus
30 mililitrų baltojo vyno (padažui, pusiau sausas)
50 mililitrų pieno (padažui)
100 gramų pievagrybių (padažui)
20 mililitrų grietinėlės (padažui, 30%)
šiek tiek druskos
40 gramų sviesto (padažui)
200 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti padažą: grybus supjaustyti, pasūdyti, įberti pipirų ir pakepinti svieste (20 g). Puode pakepinti miltus, sudėti likusį sviestą, supilti pieną, grietinėlę, vyną. Užvirinti, sudėti grybus, pamaišyti ir vėl užvirinti.
Vištieną supjaustyti gabalais, pasūdyti, apibarstyti prieskoniais ir pakepti alyvuogių aliejuje.
Tada užpilti ant vištienos šampaną, uždengti ir troškinti 15 min. Patroškinus supilti padažą ir sudėti kapotus žalumynus.
Garnyrui tinka ryžiai arba bulvės.

Vištiena šampano padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruošti padažą: grybus supjaustyti, pasūdyti, įberti pipirų ir pakepinti svieste (20 g). Puode pakepinti miltus, sudėti likusį sviestą, supilti pieną, grietinėlę, vyną. Užvirinti, sudėti grybus, pamaišyti ir vėl užvirinti.
Vištieną supjaustyti gabalais, pasūdyti, apibarstyti prieskoniais ir pakepti alyvuogių aliejuje.
Tada užpilti ant vištienos šampaną, uždengti ir troškinti 15 min. Patroškinus supilti padažą ir sudėti kapotus žalumynus.
Garnyrui tinka ryžiai arba bulvės.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų