Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su bulvėmis daniškai
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
šiek tiek krapų
šiek tiek rozmarino
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
4 vienetai vištienos blauzdelių
50 mililitrų baltojo vyno
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 vienetas apelsinų sulčių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos šlauneles abibarstome prieskoniais ir nuplikytais kmynais, druska. Viską įtriname į šlauneles. Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome ir marinuojame per naktį (geriausia 24 val). Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į karštą orkaitę ir kepame 15 min.

Bulvių garnyrui:
bulvių 1 kg
1 stiklinės grietineles 38% (jei naudosit liesesnę grietinelę, pieno nereiks)
1 stiklinė pieno
4 šaukštų aliejaus
druskos ir bulvių prieskonių pagal skonį
300 g svogūnų laiškų

Bulves supjaustome riekelėmis, sudedam į kepimo indą, pilame aliejų, susedam prieskonius ir druską, viską išmaišome. Pilame grietinėlę ir pieną (turi apsemti visas bulves). Kepame karštoje orkaitėje 15 - 20 min. Iškeptas bulves apibarstom smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
Tik per daug neprisivalgykite - patiekalas gan riebus.

Vištiena su bulvėmis daniškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištos šlauneles abibarstome prieskoniais ir nuplikytais kmynais, druska. Viską įtriname į šlauneles. Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome ir marinuojame per naktį (geriausia 24 val). Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į karštą orkaitę ir kepame 15 min.

Bulvių garnyrui:
bulvių 1 kg
1 stiklinės grietineles 38% (jei naudosit liesesnę grietinelę, pieno nereiks)
1 stiklinė pieno
4 šaukštų aliejaus
druskos ir bulvių prieskonių pagal skonį
300 g svogūnų laiškų

Bulves supjaustome riekelėmis, sudedam į kepimo indą, pilame aliejų, susedam prieskonius ir druską, viską išmaišome. Pilame grietinėlę ir pieną (turi apsemti visas bulves). Kepame karštoje orkaitėje 15 - 20 min. Iškeptas bulves apibarstom smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
Tik per daug neprisivalgykite - patiekalas gan riebus.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (3)


  • Genoefa 2010-01-23 09:55

    sian tj isbandysiu,atrodo lb skanu..:) :super: ;-)


  • sandra 2009-04-06 22:27

    as vintiliatoriu ijungiu kai kepu, todel ir apskrunga, ir kokia 220 laipsniu orkaitej


  • Dija 2009-04-06 17:43

    FANTASTIKA............. :-o ,norečiau autores pasiteiraut iki kiek voltų orkaitę reik užkaitint kad ir manasis šedevras tai apetitnai apskrustu? :bravo:


Daugiau receptų