Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su daržovėmis, makaronais ir sojų padažu
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai itin sotus patiekalas. Jei nesinori naudoti sojos padažo, galima jį pakeisti terijaki padažu. Taip pat mėsą galima iškepti ir orkaitėje, jei nesinori terliotis su aliejumi ir Tai itin sotus patiekalas. Jei nesinori naudoti sojos padažo, galima jį pakeisti terijaki padažu. Taip pat mėsą galima iškepti ir orkaitėje, jei nesinori terliotis su aliejumi ir keptuve - taip netgi mėsa tampa minkštesnė, o kol ji kepa galima kepinti daržoves. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištos filė
300 gramų spagečių
1 vienetas cukinijos (nedidelė)
200 gramų pievagrybių
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas morkų
100 gramų sojos padažo
50 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas aitriųjų paprikų
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
2 skiltelės česnakų
10 gramų imbierų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių (dribsniai)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną, morką, saldžiąją papriką ir cukiniją supjaustyti šiaudeliais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.
2.
Atpjauti kelis imbiero gabaliukus ir susmulkinti aitriąją papriką. Vieną skiltelę česnako susmulkinti ir didelėje keptuvėje ant aliejaus viską apkepti. Po 1-2 minučių išgriebti viską kiaurasamčiu, o į likusį aliejų berti morkas, ir saldžiąsias paprikas.
3.
Kitoje keptuvėje pakaitinti likusį aliejų ir jame pakepti vištieną. Kai ji apskrus, išgriebti kiaurasamčiu ir perkelti į keptuvę su daržovėmis.
4.
Į likusius riebalus suberti grybus (Jei naudojami marinuoti - prie kepant nuplauti vandeniu). Kepti maišant, kol išgaruos visas skystis. Tada pridėti cukinijas, pakepti, kol jos suminkštės. Pridėti pomidoriukus, likusį susmulkintą česnaką, imbierą ir aitriąją papriką, pilti sojų padažą ir dar kelias minutes patroškinti. Pagardinti grūsta paprika ir druska.
5.
Makaronus išvirti.
6.
Išvirtus makaronus sumaišyti su daržovėmis ir padažu, dėti į dubenėlius, pabarstyti sezamo sėklomis ir papuošti žaliąja citrina.

Vištiena su daržovėmis, makaronais ir sojų padažu

Recepto autorius: Tai itin sotus patiekalas. Jei nesinori naudoti sojos padažo, galima jį pakeisti terijaki padažu. Taip pat mėsą galima iškepti ir orkaitėje, jei nesinori terliotis su aliejumi ir ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną, morką, saldžiąją papriką ir cukiniją supjaustyti šiaudeliais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.

  2. Atpjauti kelis imbiero gabaliukus ir susmulkinti aitriąją papriką. Vieną skiltelę česnako susmulkinti ir didelėje keptuvėje ant aliejaus viską apkepti. Po 1-2 minučių išgriebti viską kiaurasamčiu, o į likusį aliejų berti morkas, ir saldžiąsias paprikas.

  3. Kitoje keptuvėje pakaitinti likusį aliejų ir jame pakepti vištieną. Kai ji apskrus, išgriebti kiaurasamčiu ir perkelti į keptuvę su daržovėmis.

  4. Į likusius riebalus suberti grybus (Jei naudojami marinuoti - prie kepant nuplauti vandeniu). Kepti maišant, kol išgaruos visas skystis. Tada pridėti cukinijas, pakepti, kol jos suminkštės. Pridėti pomidoriukus, likusį susmulkintą česnaką, imbierą ir aitriąją papriką, pilti sojų padažą ir dar kelias minutes patroškinti. Pagardinti grūsta paprika ir druska.

  5. Makaronus išvirti.

  6. Išvirtus makaronus sumaišyti su daržovėmis ir padažu, dėti į dubenėlius, pabarstyti sezamo sėklomis ir papuošti žaliąja citrina.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų