Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su kariu ir voveraičių padažu
AUTORIUS:
Ingrida
INGREDIENTAI:
2 vienetai česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
1 vienetas svogūnų
600 gramų vištos filė
150 gramų voveraičių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
3 valgomieji šaukštai sviesto
3 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių (vištienos)
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną kario ir trupučiu vištienos prieskoniais ir įtriname sugrūstu česnaku. Laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną. Kepame ant mažos ugnies kol apskrus abi pusės. Voveraites nuplauname ir dedame į keptuvę su įkaitusiu sviestu. Apkepus voveraitėms, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, viską pagardiname pipirais druska ir krapais, prieš baigiant kepti sukrečiame grietinę, kepame 2 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis arba ryžiais, bei šviežiomis daržovėmis.

Vištiena su kariu ir voveraičių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną kario ir trupučiu vištienos prieskoniais ir įtriname sugrūstu česnaku. Laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną. Kepame ant mažos ugnies kol apskrus abi pusės. Voveraites nuplauname ir dedame į keptuvę su įkaitusiu sviestu. Apkepus voveraitėms, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, viską pagardiname pipirais druska ir krapais, prieš baigiant kepti sukrečiame grietinę, kepame 2 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis arba ryžiais, bei šviežiomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė Ingrida

Komentarai (10)


  • Kaunietis 2014-07-11 14:01

    Stebetojui: gaminau, ragavau, grožėjausi ir skonėjausi, glušas daikte.


  • (anonimas) 2010-08-22 12:19

    :parselis:


  • kamanele 2010-08-17 10:36

    na man labai patiko :-) tikrai verta pasigaminti :super:


  • :*) 2010-08-14 19:01

    bijau bandyt kazkodel %-)
    ;-)


  • agne 2009-04-21 00:01

    skaniau gal ir nebuna uz sita grozi ;-)


  • stebetojas 2009-04-18 07:36

    ka cia pezat ar ragavot kad sakot kad skaniai ar tik skaniai atrodo kausai :-D


  • sandra 2009-04-14 22:58

    10 balu


  • sandra 2009-04-14 22:57

    tikrai skaniai :-)


  • Daiva 2009-01-04 21:23

    labai skanu.....


  • jurate 2008-10-16 18:05

    Niami niami...skaniai atrodo...


Daugiau receptų