Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su kmynais
AUTORIUS:
Vaida Šedžiuvienė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai vištiena ( kulšelės)
3 valgomieji šaukštai kmynų
2 valgomieji šaukštai medaus
1 litras sulčių ((obuolių))
3 skiltelės česnakų
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šlauneles gerai įtrinkite prieskoniais vištienai, grūstais česnakais, druska, suberkite kmynus. Palikite marinuotis (kuo ilgesnis marinato laikas tuo skaniau).
2.
Prieš kepdama kiekvieną šlaunelę aptepkite nestoru medaus sluoksniu. Sudėkite ant skardos.
3.
Tada į skardą įpilkite tiek obuolių sulčių, kiek tik įmanoma. Jei kepant sultys išgaruos, įpilkite jų vėl, kad šlaunelės būtų apsemtos. Kepdami žiūrėkite, kad nedegtų, nes medus linkęs svilti.
4.
Na as tai įpilu ir stiklinę vandens. Dedama kepti į orkaite 190-200 laipsniu karštyje 40 min.
5.
Iškepusi vištiena atvėsinam, papuošiam lėkštę salotomis, marinuotais pievagrybiais, sudedam vištieną ir vuolia!


Skanu ir išvaizdu.

Vištiena su kmynais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šlauneles gerai įtrinkite prieskoniais vištienai, grūstais česnakais, druska, suberkite kmynus. Palikite marinuotis (kuo ilgesnis marinato laikas tuo skaniau).

  2. Prieš kepdama kiekvieną šlaunelę aptepkite nestoru medaus sluoksniu. Sudėkite ant skardos.

  3. Tada į skardą įpilkite tiek obuolių sulčių, kiek tik įmanoma. Jei kepant sultys išgaruos, įpilkite jų vėl, kad šlaunelės būtų apsemtos. Kepdami žiūrėkite, kad nedegtų, nes medus linkęs svilti.

  4. Na as tai įpilu ir stiklinę vandens. Dedama kepti į orkaite 190-200 laipsniu karštyje 40 min.

  5. Iškepusi vištiena atvėsinam, papuošiam lėkštę salotomis, marinuotais pievagrybiais, sudedam vištieną ir vuolia!


    Skanu ir išvaizdu.

Receptą atsiuntė Vaida Šedžiuvienė
Gairės: Kepti

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...