Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su medumi ir pievagrybiais
AUTORIUS:
Aušra
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 valgomieji šaukštai medaus
1 vienetas svogūnų
400 gramų vištos filė
250 gramų pievagrybių
250 gramų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (paukštienai)
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia supjaustykite kubeliais vištieną, apibarstykite juos paukštienos prieskoniais, druska bei pipirais pagal skonį ir padėkite šaltai trumpam pasimarinuoti.
Supjaustykite pievagrybius riekutėmis ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Apkepintus pievagrybius sudėkite į atskirą indą.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite pamarinuotą vištieną, sudėkite medų ir maišykite kol medus ištirps.
Medui ištirpus uždenkite keptuvę dangčiu, kad paukštiena pasitroškintų ir į ją įsigertų medus.
Šiek tiek patroškinę mėsą atidenkite, sudėkite susmulkintus svogūnus ir leiskite nugaruoti susikaupusiai drėgmei bei apskrusti vištienai.
Paukštienai apkepus, sudėkite į keptuvę grybus, grietinėlę ir viską išmaišykite.
Prieš patiekiant apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Ganėtinai greitas patiekalas ir svarbiausia - labai skanus!

Vištiena su medumi ir pievagrybiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pirmiausia supjaustykite kubeliais vištieną, apibarstykite juos paukštienos prieskoniais, druska bei pipirais pagal skonį ir padėkite šaltai trumpam pasimarinuoti.
Supjaustykite pievagrybius riekutėmis ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Apkepintus pievagrybius sudėkite į atskirą indą.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite pamarinuotą vištieną, sudėkite medų ir maišykite kol medus ištirps.
Medui ištirpus uždenkite keptuvę dangčiu, kad paukštiena pasitroškintų ir į ją įsigertų medus.
Šiek tiek patroškinę mėsą atidenkite, sudėkite susmulkintus svogūnus ir leiskite nugaruoti susikaupusiai drėgmei bei apskrusti vištienai.
Paukštienai apkepus, sudėkite į keptuvę grybus, grietinėlę ir viską išmaišykite.
Prieš patiekiant apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Ganėtinai greitas patiekalas ir svarbiausia - labai skanus!

Receptą atsiuntė Aušra

Komentarai


Daugiau receptų