Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su paprikomis ir pievagrybiais kiniškai
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
5 česnakų
1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
2 vienetai paprikų
400 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
200 gramų pievagrybių
4 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
1 stiklinė sultinio (vištienos)
2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną smulkiai supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 10-15 min.
Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių.
Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių.
Tuomet į keptuvę sudedame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min.
Vėliau supilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!

Vištiena su paprikomis ir pievagrybiais kiniškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištieną smulkiai supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 10-15 min.
Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių.
Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių.
Tuomet į keptuvę sudedame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min.
Vėliau supilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (12)


  • Agata 2015-03-24 19:49

    Liuks lb skanu, kita karta dar ir morku idesiu ;)


  • Edgaras ir Vaida 2013-10-05 19:18

    nerealiai skanu, visiems patiko


  • Ieva 2011-11-23 14:22

    Labai skanu buvo. Patiko visai seimai. Aciu uz receptuka. Tikrai gaminsiu dar syki ;-)


  • Rima 2011-06-05 23:13

    kur galima nusipirkti austriu padazo? :-D


  • Vasara 2010-08-14 18:58

    :-) :super2: :-) [:-) :pabuciuotas: skanu
    :-D


  • Dovilyte 2010-07-05 18:53

    skanu %-) %-)


  • Inesa 2010-02-21 17:42

    Maksimoje galima rasti :)


  • rence 2010-02-21 16:34

    kur buna pirkt kukuruzu krakmolo?


  • Sapnu feja 2009-12-14 14:08

    Dabar gaminu, tik be pievagrybiu ir su cili pipiru :-) skanu tai be abejones bus! :soku2:


  • Inesa 2009-07-17 20:02

    Smagu girdeti, kad patiko. :) Aiste, kita karta pabandyk su austriu padazu, liuks daiktas. ;)


Daugiau receptų