Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su ryžiais ir pikantišku padažu
AUTORIUS:
Aušra
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
2 stiklinės ryžių (rudieji, virti)
0.3 stiklinės žemės riešutų
500 gramų vištiena (krūtinėlė)
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
0.3 stiklinės sultinio (vištienos)
0.2 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
1 valgomasis šaukštas žaliųjų citrinų (sultys)
1 stiklinė salsa padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos.
Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti.
Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min.
Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais.
Skanaus.

Vištiena su ryžiais ir pikantišku padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos.
Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti.
Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min.
Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Aušra

Komentarai


Daugiau receptų