Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena su šparaginėmis pupelėmis
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų vištiena (viščiuko krūtinėlė)
1 vienetas paprikų ( žalia )
1 vienetas paprikų (raudona )
1 sauja sparaginių pupelių
2 skiltelės česnakų
1 stiklinė vandens
1 žiupsnelis cukraus
1.5 valgomojo šaukšto sojos padažo
1 valgomasis šaukštas krakmolo
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Česnakas susmulkinamas ir šiek tiek (apie minutę) pakepinamas įkaitintame aliejuje, tada ten suberiama supjaustyta vištiena – prieš tai apibarstyta pipirais.
2.
Ji kepama ant kaitrios liepsnos. Kai apsitraukia balta plėvele, ugnis sumažinama. Toliau troškinama apie 5 min. ant nedidelės ugnies.
3.
Tada suberiamos kubeliais supjaustytos paprikos ir šparaginės pupelės.
4.
Pasidaromas padažas iš 0,5 puodelio vandens, šiek tiek cukraus (žiubsnelio), 1, 5 valgomojo šaukšto sojos padažo, šaukšto krakmolo, pipirų (žiubsnelio).
5.
Jis supilamas ant vištienos, viską išmaišome ir troškiname apie 8-10 min. – priklausomai, kokio dydžio gabaliukais supjaustyta vištiena.

Skanaus.

Vištiena su šparaginėmis pupelėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Česnakas susmulkinamas ir šiek tiek (apie minutę) pakepinamas įkaitintame aliejuje, tada ten suberiama supjaustyta vištiena – prieš tai apibarstyta pipirais.

  2. Ji kepama ant kaitrios liepsnos. Kai apsitraukia balta plėvele, ugnis sumažinama. Toliau troškinama apie 5 min. ant nedidelės ugnies.

  3. Tada suberiamos kubeliais supjaustytos paprikos ir šparaginės pupelės.

  4. Pasidaromas padažas iš 0,5 puodelio vandens, šiek tiek cukraus (žiubsnelio), 1, 5 valgomojo šaukšto sojos padažo, šaukšto krakmolo, pipirų (žiubsnelio).

  5. Jis supilamas ant vištienos, viską išmaišome ir troškiname apie 8-10 min. – priklausomai, kokio dydžio gabaliukais supjaustyta vištiena.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų