Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena teriyaki padaže
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Teriyaki padažas yra nepamainomas Azijos virtuvėje. Jis suteikia mėsai išskirtinį skonį ir aromatą. Prie šio patiekalo puikiai tiks ryžiai ir/ar salotos. O kam patinka itin Teriyaki padažas yra nepamainomas Azijos virtuvėje. Jis suteikia mėsai išskirtinį skonį ir aromatą. Prie šio patiekalo puikiai tiks ryžiai ir/ar salotos. O kam patinka itin sūrus maistas, galima dar ir sojų padažo užsipilti. Mėsą galima kepti ir orkaitėje: apie 15 min. 180 C laipsnių temperatūroje. Tik tada padažas apkeps ir mėsą bus truputį sausesnė, bet iš esmės patiekalo tai per daug negadina. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų vištos filė
60 mililitrų teriyaki padažo
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai medaus
1 valgomasis šaukštas garstyčių
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pašildyti medų ir sumaišyti su teriyaki ir pomidorų padažu, garstyčiomis ir šaukštu aliejaus.
2.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Mėsą sudėti į padažą, išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti.
3.
Išgriebti mėsą ir nuvarvinti marinatą.
4.
Keptuvėje pakaitinti likusį aliejų, berti vištieną ir kepti, pamaišant, kol pasidengs rusva plutele. Supilti į keptuvę marinatą ir troškinti ant nestiprios ugnies, kol padažas sutirštės, apie 10 min. Pabarstyti sezamo sėklomis ir tiekti.

Vištiena teriyaki padaže

Recepto autorius: Teriyaki padažas yra nepamainomas Azijos virtuvėje. Jis suteikia mėsai išskirtinį skonį ir aromatą. Prie šio patiekalo puikiai tiks ryžiai ir/ar salotos. O kam patinka itin ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pašildyti medų ir sumaišyti su teriyaki ir pomidorų padažu, garstyčiomis ir šaukštu aliejaus.

  2. Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Mėsą sudėti į padažą, išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti.

  3. Išgriebti mėsą ir nuvarvinti marinatą.

  4. Keptuvėje pakaitinti likusį aliejų, berti vištieną ir kepti, pamaišant, kol pasidengs rusva plutele. Supilti į keptuvę marinatą ir troškinti ant nestiprios ugnies, kol padažas sutirštės, apie 10 min. Pabarstyti sezamo sėklomis ir tiekti.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų