Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena, troškinta aluje
AUTORIUS:
Vanda
INGREDIENTAI:
2 vienetai citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek rozmarino
1 kilogramas vištienos blauzdelių
500 mililitrų alaus (tamsus)
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas.
Po to sudėkite vištieną į kepimo formą.
Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę.
Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!

Vištiena, troškinta aluje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas.
Po to sudėkite vištieną į kepimo formą.
Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę.
Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Vanda

Komentarai


Daugiau receptų