Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos, ananaso ir paprikos vėrinukai
AUTORIUS:
Vaida
Porcijų skaičius: 2
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
380 gramų vištos filė
0.75 stiklinės ananasų (supjaustyti kubeliais)
0.5 vieneto geltonosios paprikos
0.5 vieneto paprikų (oranžinė)
3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Mėsą ir paprikas supjaustyti maždaug 1,5 cm skersmens kubeliais.
2.
Supilti į dubenį sojos padažą, ananasų sultis, jogurtą, suberti čiobrelius, druska, pipirus ir išmaišyti.
Su gautu marinatu sumaišyti vištienos kubelius ir padėti 3 val. (arba net per naktį) į šaldytuvą.
3.
Pamarinuotą vištieną, ananasus bei paprikas paeiliui mauti ant medinių iešmelių ir kepti apie 40 min. ant grotelių 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje arba virš įkaitusių žarijų.
Patiekti šiltus su virtais ryžiais.
Skanaus.

Vištienos, ananaso ir paprikos vėrinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą ir paprikas supjaustyti maždaug 1,5 cm skersmens kubeliais.

  2. Supilti į dubenį sojos padažą, ananasų sultis, jogurtą, suberti čiobrelius, druska, pipirus ir išmaišyti.
    Su gautu marinatu sumaišyti vištienos kubelius ir padėti 3 val. (arba net per naktį) į šaldytuvą.

  3. Pamarinuotą vištieną, ananasus bei paprikas paeiliui mauti ant medinių iešmelių ir kepti apie 40 min. ant grotelių 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje arba virš įkaitusių žarijų.
    Patiekti šiltus su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Vaida

Komentarai


Daugiau receptų