Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos apkepas su bulvėmis
AUTORIUS:
Viktorija
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
150 gramų svogūnų
50 gramų batono
1 stiklinė pieno
300 gramų pievagrybių
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 valgomasis šaukštas sviesto
500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona.
Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min.
Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto.
Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min.
Gero apetito!

Vištienos apkepas su bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona.
Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min.
Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto.
Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu.
Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Viktorija
Gairės: Orkaitėje, Apkepai

Komentarai (4)


  • Bartas 2016-12-05 21:03

    As dar ipjausciau ir pakepinau lasinuku. Pridejo puikaus skonio ir riebaliuko:)


  • Eglė 2016-11-02 12:21

    Gavosi tikrai skaniai, tik prie ingridientų sąrašo nėra įtrauktas sūris.


  • Dovile 2015-12-07 11:36

    Reikia pameginti :)


  • vaida 2012-06-24 12:13

    matau as busiu pirmoji kuri ivertins si patiekaliuka :-) . Tikrai super man labai patiko, ir nebus produktu sugadinimas :-) :super:


Daugiau receptų