Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos blauzdelės su česnaku ispaniškai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Šiam receptui galite naudoti bet kokias mėgstama vištienos dalis, svarbu, kad būtų nelabai didelės. Paruošimas labai nesudėtingas, tik užtrunka, kol iškepa. Vištienos Šiam receptui galite naudoti bet kokias mėgstama vištienos dalis, svarbu, kad būtų nelabai didelės. Paruošimas labai nesudėtingas, tik užtrunka, kol iškepa. Vištienos nereikia nei marinuoti, nei kaip kitaip paruošti prieš kepimą. Blauzdelės iškepa sultingos, minkštos ir aromatingos. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
7 vienetai vištienos blauzdelių
250 mililitrų baltojo sauso vyno
10 skiltelių česnakų
šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į gilią keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus (apie 0,5 cm), įkaitiname ant vidutinės ugnies.
2.
5 neluptas česnako skilteles sutraiškome peiliu, dedame į įkaitusį aliejų, po to sudedame vištos blauzdeles, kepiname, kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių, apibarstome druska, pipirais.
3.
Likusias 5 česnako skilteles nulupame ir susmulkiname.
4.
Kai blauzdelės apskrus, sudedame susmulkintas česnako skiteles ir užpilame vynu, pamaišome. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės ugnies 10 min.
5.
Nukeliame dangtį ir dar troškiname, kartais blauzdeles pavartant, kol išgaruoja visas vynas ir apskrunda česnako gabalėliai. Patiekite su mėgstamais garnyrais ar vienas. Skanaus!

Vištienos blauzdelės su česnaku ispaniškai

Recepto autorius: Šiam receptui galite naudoti bet kokias mėgstama vištienos dalis, svarbu, kad būtų nelabai didelės. Paruošimas labai nesudėtingas, tik užtrunka, kol iškepa. Vištienos ( ...daugiau ) Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į gilią keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus (apie 0,5 cm), įkaitiname ant vidutinės ugnies.

  2. 5 neluptas česnako skilteles sutraiškome peiliu, dedame į įkaitusį aliejų, po to sudedame vištos blauzdeles, kepiname, kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių, apibarstome druska, pipirais.

  3. Likusias 5 česnako skilteles nulupame ir susmulkiname.

  4. Kai blauzdelės apskrus, sudedame susmulkintas česnako skiteles ir užpilame vynu, pamaišome. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės ugnies 10 min.

  5. Nukeliame dangtį ir dar troškiname, kartais blauzdeles pavartant, kol išgaruoja visas vynas ir apskrunda česnako gabalėliai. Patiekite su mėgstamais garnyrais ar vienas. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų