
Vištienos blauzdelės su česnaku ispaniškai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
7 vienetai | vištienos blauzdelių |
250 mililitrų | baltojo sauso vyno |
10 skiltelių | česnakų |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | malti juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į gilią keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus (apie 0,5 cm), įkaitiname ant vidutinės ugnies.
2.
5 neluptas česnako skilteles sutraiškome peiliu, dedame į įkaitusį aliejų, po to sudedame vištos blauzdeles, kepiname, kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių, apibarstome druska, pipirais.
3.
Likusias 5 česnako skilteles nulupame ir susmulkiname.
4.
Kai blauzdelės apskrus, sudedame susmulkintas česnako skiteles ir užpilame vynu, pamaišome. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės ugnies 10 min.
5.
Nukeliame dangtį ir dar troškiname, kartais blauzdeles pavartant, kol išgaruoja visas vynas ir apskrunda česnako gabalėliai. Patiekite su mėgstamais garnyrais ar vienas. Skanaus!
Vištienos blauzdelės su česnaku ispaniškai
( )Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištų blauzdelės, 7 vienetai
- Baltasis sausas vynas, 250 mililitrų
- Česnakai, 10 skiltelių
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Druska
- Malti juodieji pipirai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus (apie 0,5 cm), įkaitiname ant vidutinės ugnies.
5 neluptas česnako skilteles sutraiškome peiliu, dedame į įkaitusį aliejų, po to sudedame vištos blauzdeles, kepiname, kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių, apibarstome druska, pipirais.
Likusias 5 česnako skilteles nulupame ir susmulkiname.
Kai blauzdelės apskrus, sudedame susmulkintas česnako skiteles ir užpilame vynu, pamaišome. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės ugnies 10 min.
Nukeliame dangtį ir dar troškiname, kartais blauzdeles pavartant, kol išgaruoja visas vynas ir apskrunda česnako gabalėliai. Patiekite su mėgstamais garnyrais ar vienas. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai