
Vištienos, bulvių ir avinžirnių meksikietiškas "čili"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | vištos faršo |
400 gramų | konservuotų pupelių (1 skardinė) |
400 gramų | konservuotų avinžirnių (1 skardinė) |
1 skardinė | pomidorų tyrė |
1 stiklinė | salsa padažo |
1 stiklinė | vištienos sultinys |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakų |
3 vienetai | aitriųjų paprikų ("Chalapos") |
2 arbatiniai šaukšteliai | maltos aitriosios paprikos |
1 arbatinis šaukštelis | kumino (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kubeliais supjaustyti bulves, susmulkinti paprikas ir česnakus.
2.
Pakaitinti aliejų keptuvėje. Sudėti česnakus, paprikas ir vištieną. Troškinti, nuolat maišant, kol mėsa paruduos - kad nesušoktų į gabalą, o susidarytų stambūs trupiniai.
3.
Išvirti vištienos sultinį ir į puodą perkelti mėsą su paprikomis ir česnakais. Sudėti bulves, suberti avinžirnius ir pupeles. Pagardinti prieskoniais. Supilti padažą ir pomidorų tyrę. Gerai viską išmaišyti. Troškinti, nuolat pamaišant, kol bulvės išvirs.
Vištienos, bulvių ir avinžirnių meksikietiškas "čili"
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Vištienos faršas, 500 gramų
- Konservuotos pupelės, 1 skardinė, 400 gramų
- Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė, 400 gramų
- Pomidorų tyrė, 1 skardinė
- Salsa padažas, 1 stiklinė
- Vištienos sultinys, 1 stiklinė
- Bulvės, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Aitriosios paprikos, "Chalapos", 3 vienetai
- Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustyti bulves, susmulkinti paprikas ir česnakus.
Pakaitinti aliejų keptuvėje. Sudėti česnakus, paprikas ir vištieną. Troškinti, nuolat maišant, kol mėsa paruduos - kad nesušoktų į gabalą, o susidarytų stambūs trupiniai.
Išvirti vištienos sultinį ir į puodą perkelti mėsą su paprikomis ir česnakais. Sudėti bulves, suberti avinžirnius ir pupeles. Pagardinti prieskoniais. Supilti padažą ir pomidorų tyrę. Gerai viską išmaišyti. Troškinti, nuolat pamaišant, kol bulvės išvirs.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai