Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos dešra – Salchichon de pollo
AUTORIUS:
Jolanta.M
INGREDIENTAI:
5 vienetai alyvuogių
šiek tiek bazilikų (džiovintas)
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
500 gramų vištos filė
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
300 mililitrų grietinėlės (30%)
1 arbatinis šaukštelis druskos
150 gramų kumpio (virto rūkyto Biovela)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustome, sudedame į virtuvinį smulkintuvą (blenderį), supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir įdedame skiltelę česnako. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
Imame dvigubą folijos lapą, ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį gerai surišame stipriu siūlu. Tada imame kepimo plėvelės, ir į ją dar įsukame dešrą, tvirtai surišame ir verdame 40 min. Išvirusią dešrytę paslėgiam ir paliekam per naktį šaltai.

Vištienos dešra – Salchichon de pollo

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustome, sudedame į virtuvinį smulkintuvą (blenderį), supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir įdedame skiltelę česnako. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
Imame dvigubą folijos lapą, ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį gerai surišame stipriu siūlu. Tada imame kepimo plėvelės, ir į ją dar įsukame dešrą, tvirtai surišame ir verdame 40 min. Išvirusią dešrytę paslėgiam ir paliekam per naktį šaltai.

Receptą atsiuntė Jolanta.M

Komentarai


Daugiau receptų