Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos dešra "Salchichon de pollo"
AUTORIUS:
Rita
Porcijų skaičius: 8
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 kilogramo vištos filė
300 mililitrų grietinėlės (30%)
2 vienetai paprikų (geltona ir oranžinė)
6 vienetai alyvuogių (juodos, nebūtina)
1 skiltelė česnakų (didelė)
2 vienetai kiaušinių baltymų
2 valgomieji šaukštai krakmolo
8 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (nebūtina)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė susmulkiname, sudedame į virtuvinį smulkintuvą, supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir sudedam smulkintą česnaką ir krakmolą. Viską susmulkiname iki vientisos masės.

Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Paprikas supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.

Imame dvigubą folijos lapą ir ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį stipriai surišame su siūlu ar virvute.

Dedame vyniotinį į 2 maistinius maišelius. Jų galus ir visą vyniotinį taip pat surišame stipriai.

Dedame vyniotinį į puodą su verdančiu vandeniu. Vyniotinis turi laisvai plaukioti, todėl puodą imame kuo didesnį. Verdame 40 minučių. Išimame iš puodo ir paliekame atvėsti. Nakčiai dedame į šaldytuvą. Neišvyniojame. Kitą dieną vyniotinį jau galima išvynioti ir skanauti.

Labai skani, natūrali virta dešra! Pasigaminti tikrai nėra sudėtinga. Į dešrą priedų galima ir nedėti, jei nenorite. Iš šios normos gavosi 850 g dešros.

Vištienos dešra "Salchichon de pollo"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos filė susmulkiname, sudedame į virtuvinį smulkintuvą, supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir sudedam smulkintą česnaką ir krakmolą. Viską susmulkiname iki vientisos masės.

Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Paprikas supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.

Imame dvigubą folijos lapą ir ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį stipriai surišame su siūlu ar virvute.

Dedame vyniotinį į 2 maistinius maišelius. Jų galus ir visą vyniotinį taip pat surišame stipriai.

Dedame vyniotinį į puodą su verdančiu vandeniu. Vyniotinis turi laisvai plaukioti, todėl puodą imame kuo didesnį. Verdame 40 minučių. Išimame iš puodo ir paliekame atvėsti. Nakčiai dedame į šaldytuvą. Neišvyniojame. Kitą dieną vyniotinį jau galima išvynioti ir skanauti.

Labai skani, natūrali virta dešra! Pasigaminti tikrai nėra sudėtinga. Į dešrą priedų galima ir nedėti, jei nenorite. Iš šios normos gavosi 850 g dešros.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai


Daugiau receptų