Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Vištienos enchiladas“
AUTORIUS:
Povilas
INGREDIENTAI:
3 česnakų
2 valgomieji šaukštai kalendrų (kapota)
1 arbatinis šaukštelis kmynų
1 vienetas svogūnų
2 stiklinės vištiena (virta ir smulkinta)
1 vienetas jelapenų
0.5 stiklinės grietinės
8 vienetai tortilijos
2 stiklinės sūris (čederio, tarkuotas)
1.5 stiklinės padažo (salsa)
2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišykite išvirtą ir supjaustytą vištieną, svogūną, 1 stiklinę tarkuoto čederio sūrio, kmynus, česnaką, laimo sultis, susmulkintą jalapeno pipirą bei kalendrą.
Gautą mišinį šaukštu padalinkite ant tortilijų, suvyniokite ir sudėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos.
Ant viršaus sudėkite salsa padažą, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti ant viršaus dar uždėjus grietinės, kuri šiek tiek sušvelnins skonį.
Skanaus.

„Vištienos enchiladas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dideliame dubenyje sumaišykite išvirtą ir supjaustytą vištieną, svogūną, 1 stiklinę tarkuoto čederio sūrio, kmynus, česnaką, laimo sultis, susmulkintą jalapeno pipirą bei kalendrą.
Gautą mišinį šaukštu padalinkite ant tortilijų, suvyniokite ir sudėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos.
Ant viršaus sudėkite salsa padažą, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti ant viršaus dar uždėjus grietinės, kuri šiek tiek sušvelnins skonį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Povilas

Komentarai (1)


  • kr 2012-05-02 16:29

    meksika daugiau daugiau


Daugiau receptų