Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos filė šašlykai
AUTORIUS:
Audronė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų
120 gramų taukų (riebalų)
2 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
šiek tiek druskos
150 gramų raudonųjų pipirų (ankštiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Vištienos filė šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai (7)


  • asss 2012-04-29 10:24

    saslykai keptuveje :-D :-D :-D


  • MAMKE 2012-02-13 19:15

    nu jau negi visai esat lietuviau nupuse...?


  • Edgaras 2011-06-29 07:44

    Padare klaida su tais riebalais. Bet is komentaru atrodo jog apsimetat arba/ir esat biski buki. Svarbu tik pakarkset.


  • viktoras 2011-04-22 23:28

    tai ikaitintuose riebaluose su visu iesmu kepti :-D :-D :-D


  • (anonimas) 2010-09-22 21:38

    kazkaip pelenuose nematau ikaitintu riebalu :-D,tik rastai apdege %-)


  • monica 2010-05-27 00:03

    Nelabai supratau-tai kaip cia iseina kept ant ikaitintu riebalu.O as manaiu,kad cia saslykai :-(


  • (anonimas) 2010-01-20 12:08

    %-) :myliu:


Daugiau receptų