Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Vištienos filė šašlykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
3 vienetai | svogūnų |
120 gramų | taukų (riebalų) |
2 vienetai | vištos filė (krūtinėlės) |
100 gramų | kiaulės šoninės (rūkyta) |
šiek tiek | druskos |
150 gramų | raudonųjų pipirų (ankštiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė šašlykai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Taukai (kiaulių), 120 gramų
- Vištienos filė, krūtinėlės, 2 vienetai
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 100 gramų
- Druska
- Raudonieji pipirai, ankštiniai, 150 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (7)
saslykai keptuveje :-D :-D :-D
nu jau negi visai esat lietuviau nupuse...?
Padare klaida su tais riebalais. Bet is komentaru atrodo jog apsimetat arba/ir esat biski buki. Svarbu tik pakarkset.
tai ikaitintuose riebaluose su visu iesmu kepti :-D :-D :-D
kazkaip pelenuose nematau ikaitintu riebalu :-D,tik rastai apdege %-)
Nelabai supratau-tai kaip cia iseina kept ant ikaitintu riebalu.O as manaiu,kad cia saslykai :-(
%-) :myliu: