Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos ir krevečių užkandis prie vyno
AUTORIUS:
Aistė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių (be kauliukų)
0.3 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 arbatinio šaukštelio medaus
0.3 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
200 gramų vištos filė
200 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 vienetas čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išvalykite krevetes ir pasiruoškite marinatą: citrinos sultis sumaišykite su druska, aliejumi ir smulkintu čili pipiru. Paruoštas krevetes palaikykite valandą šiame marinate.

Vištieną supjaustykite tokio dydžio gabaliukais, kokio dydžio yra krevetės. Pasiruoškite marinatą: sumaišykite garstyčias, medų, imbiero bei paprikos miltelius ir druską su maltais pipirais. Palikite vištieną marinuotis valandai.

Kai krevetės ir vištiena išsimarinuos, sumaukite jas ir alyvuoges ant iešmelių ir kepkite grilyje maždaug 5 minutes.

Prie patiekalo labai tinka įvairūs aštresni padažai.

Vištienos ir krevečių užkandis prie vyno

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalykite krevetes ir pasiruoškite marinatą: citrinos sultis sumaišykite su druska, aliejumi ir smulkintu čili pipiru. Paruoštas krevetes palaikykite valandą šiame marinate.

Vištieną supjaustykite tokio dydžio gabaliukais, kokio dydžio yra krevetės. Pasiruoškite marinatą: sumaišykite garstyčias, medų, imbiero bei paprikos miltelius ir druską su maltais pipirais. Palikite vištieną marinuotis valandai.

Kai krevetės ir vištiena išsimarinuos, sumaukite jas ir alyvuoges ant iešmelių ir kepkite grilyje maždaug 5 minutes.

Prie patiekalo labai tinka įvairūs aštresni padažai.

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų