Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos ir moliūgo duetas ant patalų
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Kadangi ruduo - moliūgų metas, juos ir reikia valgyti, nes tai - sveikas ir lengvas maistas, o su vištiena - ypatingai skanus duetas. Kadangi ruduo - moliūgų metas, juos ir reikia valgyti, nes tai - sveikas ir lengvas maistas, o su vištiena - ypatingai skanus duetas. Silvija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 lapai sluoksniuotos tešlos
300 gramų moliūgų
250 gramų vištos filė
1 saujelė feta sūrio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis aliejaus
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
1 lapas rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
2.
Taip pat iškepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
3.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
4.
Tešlą pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
5.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir rozmarino lapeliais. Skanaus!

Vištienos ir moliūgo duetas ant patalų

Recepto autorius: Kadangi ruduo - moliūgų metas, juos ir reikia valgyti, nes tai - sveikas ir lengvas maistas, o su vištiena - ypatingai skanus duetas. Silvija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.

  2. Taip pat iškepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.

  3. Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.

  4. Tešlą pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.

  5. 180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir rozmarino lapeliais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai (3)


  • aidas 2016-10-17 15:08

    Net as sugebeciau pagaminti. Aciu uz ideja


  • vilija 2016-10-17 13:50

    Atrodo skaniai


  • as 2016-10-17 09:05

    Receptas lengvas ir bus skanu,kadangi riebalu nera, galima ir salta valgyti


Daugiau receptų