Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos ir ryžių maltinukai
AUTORIUS:
Marija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas vištos faršo
1 vienetas morkų
1 galva svogūnų
200 gramų ryžių (virti)
20 gramų sviesto
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai juodųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morką smulkiai sutarkuojame, o svogūną sukapojame ir pakepiname, ištirpinę sviestą keptuvėje, 5 minutes.
2.
Į virtus ryžius sudedame vištienos faršą, pakepintas daržoves, prieskonius ir išmaišome.
3.
Suformuojame norimo dydžio ir formos kotletukus.
4.
Galima kepti keptuvėje arba orkaitėje.
5.
Jei kepsite orkaitėje, įkaitinkite ją iki 180° C. Maltinukus orkaitėje kepti reikia apie 50 minučių.

Vištienos ir ryžių maltinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Patiekalo kaina: 30 Lt
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Morką smulkiai sutarkuojame, o svogūną sukapojame ir pakepiname, ištirpinę sviestą keptuvėje, 5 minutes.

  2. Į virtus ryžius sudedame vištienos faršą, pakepintas daržoves, prieskonius ir išmaišome.

  3. Suformuojame norimo dydžio ir formos kotletukus.

  4. Galima kepti keptuvėje arba orkaitėje.

  5. Jei kepsite orkaitėje, įkaitinkite ją iki 180° C. Maltinukus orkaitėje kepti reikia apie 50 minučių.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų