Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos kebabas (Tavuk şiş kebap)
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai iš tikrųjų labai skanus ir paprastas turkiškas receptas, kurį galima lengvai pasigaminti namuose. Tai iš tikrųjų labai skanus ir paprastas turkiškas receptas, kurį galima lengvai pasigaminti namuose. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos šlaunelių mėsa
1 vienetas citrinų
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas paprikų pasta
1.5 arbatinio šaukštelio džiovintas čiobrelis
1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1.5 arbatinio šaukštelio džiovintos mėtos
1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos
1 arbatinis šaukštelis raudonosios paprikos milteliai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišyti aliejų, paprikų ir pomidorų pastas, citrinų sultis, džiovintus čiobrelius, mėtas ir čiobrelius, druską ir juoduosius pipirus, paprikos miltelius.
2.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į indą su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min. Bet aš rekomenduoju palikti kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.
3.
Įkaitinti keptuvę. Kepti vištieną ant vidutinės ugnies apie 15 min., apvartant mėsą. Jei naudosite grilį - tuomet suverti ant iešmelių ir kepti kaip įprastus šašlykus.
4.
Vištienos iešmelius patiekti su keptomis ar šviežiomis daržovėmis, salotomis, plovu.

Vištienos kebabas (Tavuk şiş kebap)

Recepto autorius: Tai iš tikrųjų labai skanus ir paprastas turkiškas receptas, kurį galima lengvai pasigaminti namuose. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Dubenyje sumaišyti aliejų, paprikų ir pomidorų pastas, citrinų sultis, džiovintus čiobrelius, mėtas ir čiobrelius, druską ir juoduosius pipirus, paprikos miltelius.

  2. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į indą su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min. Bet aš rekomenduoju palikti kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.

  3. Įkaitinti keptuvę. Kepti vištieną ant vidutinės ugnies apie 15 min., apvartant mėsą. Jei naudosite grilį - tuomet suverti ant iešmelių ir kepti kaip įprastus šašlykus.

  4. Vištienos iešmelius patiekti su keptomis ar šviežiomis daržovėmis, salotomis, plovu.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų