Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos kepsneliai paniruoti sūrio čipsuose
AUTORIUS:
Remigijus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 vienetai vištos filė
3 vienetai kiaušinių (baltymai)
1 stiklinė parmezano sūrio (sutarkuotas)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
Vištieną supjaustyti gabaliukais, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir ištrinti prieskoniais.
Kiaušinio baltymus suplakti.
Vištienos gabaliukus iš pradžių merkti į baltymus, po to į sūrio-čipsų mišinį ir sudėti į riebalais išteptą kepimo indą. Mėsos gabaliukus apšlakstyti aliejumi.
Kepti 30 min.
Valgyti su mėgstamu padažu. Tinka kaip užkanda prie alaus.

Vištienos kepsneliai paniruoti sūrio čipsuose

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.
Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.
Vištieną supjaustyti gabaliukais, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir ištrinti prieskoniais.
Kiaušinio baltymus suplakti.
Vištienos gabaliukus iš pradžių merkti į baltymus, po to į sūrio-čipsų mišinį ir sudėti į riebalais išteptą kepimo indą. Mėsos gabaliukus apšlakstyti aliejumi.
Kepti 30 min.
Valgyti su mėgstamu padažu. Tinka kaip užkanda prie alaus.

Receptą atsiuntė Remigijus

Komentarai (9)


  • bri 2015-07-31 12:33

    cipsai-traskuciai


  • Regina 2014-08-06 01:08

    san diego išgelbejo tai TRAŠKUČIAI


  • Regina 2014-08-06 01:05

    taigi kas tie cipsai, kitaip maisom suri su suriu :)


  • regina 2014-08-06 01:04

    Čipsus susmulkinti (turi gautis apie 3 stiklinės čipsų trupinių) ir sumaišyti su tarkuotu sūriu ir truputėliu pipirų.


  • Šarūnas 2014-08-02 14:21

    Kas nesuprato cipsai yra tarkuotas sūris:D


  • Skanumelis 2012-12-17 14:13

    Skanumelis,tikras skanumelis. Man labai patinka. Skanu, galima liezuvi praryti :-D o cipsus pagal skoni kokie patinka perku, bet skaniausia tai su astresniais, pvz. san diego :super:


  • Raminta 2012-04-13 15:09

    labai skanu pasaka tik as valgau su tomatu tai vienakarta valgiau vakare tai biski skrandi skaudejo o diena tai nieko :super:


  • asta 2011-04-18 13:43

    :) manau kad skanu


  • naujoke 2011-04-15 18:29

    o kokie cipsai turetu buti? ir kokioj temperaturoj kepti? Lb idomus receptas, noriu pabandyti :super:


Daugiau receptų