Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu
AUTORIUS:
Gintarė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
šiek tiek kvietinių miltų
30 gramų pievagrybių
2 stiklinės grietinėlės (18 % riebumo)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
1.5 stiklinės sultinio
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų.
Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.
Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų.
Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.
Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai (2)


  • Raminta 2017-10-22 14:53

    Išbandžiau, patiekiau su virtom bulvėm ir žirnelių/svogūnų/majonezo mišraine. Skaniai pavalgėm. Gaminsim ir ateityje. P.S. normų beveik nesilaikiau, nes kepsnelių daugiau dariau. Viską panašiai pagal receptą :)


  • Raminta 2017-10-22 14:53

    Išbandžiau, patiekiau su virtom bulvėm ir žirnelių/svogūnų/majonezo mišraine. Skaniai pavalgėm. Gaminsim ir ateityje. P.S. normų beveik nesilaikiau, nes kepsnelių daugiau dariau. Viską panašiai pagal receptą :)


Daugiau receptų