Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos "kokonai"
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų vištos filė
100 gramų šaltai rūkyto kiaulienos kumpio
3 valgomieji šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
3 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis prieskonių
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako, dėkite kapotus krapus, majonezą ir gerai išmaišykite. Palikite pasimarinuoti vieną valandą.
2.
Kiekvieną vištienos gabaliuką suviniokite į rūkytą kumpelį. Dėkie į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi.
3.
Įpilkite šiek tiek vandens ir pašaukite į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti 40 minučių, uždengus kepimo indą.

Vištienos "kokonai"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako, dėkite kapotus krapus, majonezą ir gerai išmaišykite. Palikite pasimarinuoti vieną valandą.

  2. Kiekvieną vištienos gabaliuką suviniokite į rūkytą kumpelį. Dėkie į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi.

  3. Įpilkite šiek tiek vandens ir pašaukite į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti 40 minučių, uždengus kepimo indą.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų