Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos krūtinėlė su grybais
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos krūtinėlė
300 gramų pievagrybių (tinka ir kiti grybai, pjaustyti)
100 gramų grietinėlės
100 gramų sviesto
3 skiltelės česnakų
šiek tiek druskos
šiek tiek krapų (smulkinti)
šiek tiek malti juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite riekelėmis ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
2.
Nuplaukite vištienos krūtinėlę, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir pakepinkite gilioje keptuvėje su sviestu, kol ji gražiai apskrus.
3.
Po to sudėkite į keptuvę grybus, išspaustą česnaką, supilkite grietinėlę, pasūdykite ir patroškinkite apie 15-20 min.
4.
Vištienos krūtinėlę patiekti kaštą, supjaustytą mažesniais gabaliukais su ryžiais arba bulvėmis.
Skanaus.

Vištienos krūtinėlė su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite riekelėmis ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.

  2. Nuplaukite vištienos krūtinėlę, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir pakepinkite gilioje keptuvėje su sviestu, kol ji gražiai apskrus.

  3. Po to sudėkite į keptuvę grybus, išspaustą česnaką, supilkite grietinėlę, pasūdykite ir patroškinkite apie 15-20 min.

  4. Vištienos krūtinėlę patiekti kaštą, supjaustytą mažesniais gabaliukais su ryžiais arba bulvėmis.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (8)


  • Karolina 2018-03-18 18:32

    Skanu


  • Daiva 2018-02-19 09:14

    Labai skanu ačiū už reciaptą.


  • Jolita 2017-01-24 20:29

    Vištienos plauti nerekomenduojama. Aš neplaunu


  • Indre 2016-11-02 14:50

    Norejau paklausti o kaip su vistienos krutinele pries kepant iskarto supjaustyti kubeliais?


  • vilma 2015-05-17 12:24

    Šaunuolė,tikra kuharka!


  • Ksenija 2015-02-19 22:33

    Labai skanu , tik per mazai prieskoniu pridejau, o siaip tikrai nuostabus skonis ;))


  • lince 2015-02-03 14:35

    Grybu NIEKADA neplauname nes yra kaip kempine ir prisitraukia vandens...juos valome su popieriniu ranksluosciu ar kulinariniu sepeteliu...o receptas tikrai geras ir tikrai vertas pasigamint ;) daugiau receptu su vistiena please ;)


  • Rasa 2013-04-13 18:48

    manyciau, kad per daug krutinele troskinta ir kepta, taigi, vadinasi issausejusi. As ja kepu is vis iki 10 min maximum, o cia galima tik apkepti, ir tada jau patroskinti su grybais grietineleje, ir tikrai turmpai, kelias minutes, nes ir grietinele ilgai virti nepatartina.


Daugiau receptų