Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos krūtinėlė su ryžiais
AUTORIUS:
gurmane
INGREDIENTAI:
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas vištos filė (krūtinėlės)
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių (vištienai)
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1kg vištienos krūtinėlės ir vieną svogūną supjaustome mažais gabaliukais. Viską dedame į keptuvę ir įpilame šlakelį aliejaus. Kol viskas keps ant mažos ugnies, į švarų indą įpilame vandens ir statome užvirti. Kai vanduo užvirs įberiame ryžius ir gerai pamaišome, įberiami truputį druskos, ant mažos ugnies virti apie 20-30min. Kai vištienos krūtinėlė su svogūnais bus išvirusi įberiame vištienos prieskonių, druskos, pipiru. Po to įdedame majonezą ir grietinę, viską gerai išmaišome. Iš ryžių išpilame vandenį ir įdedame truputį sviesto (nebūtinai). Kai viskas bus baigta, į lėkštę įdedam ryžius o ant viršaus krūtinėlę. Viršų galima paskaninti krapais.

Skanaus!

Vištienos krūtinėlė su ryžiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1kg vištienos krūtinėlės ir vieną svogūną supjaustome mažais gabaliukais. Viską dedame į keptuvę ir įpilame šlakelį aliejaus. Kol viskas keps ant mažos ugnies, į švarų indą įpilame vandens ir statome užvirti. Kai vanduo užvirs įberiame ryžius ir gerai pamaišome, įberiami truputį druskos, ant mažos ugnies virti apie 20-30min. Kai vištienos krūtinėlė su svogūnais bus išvirusi įberiame vištienos prieskonių, druskos, pipiru. Po to įdedame majonezą ir grietinę, viską gerai išmaišome. Iš ryžių išpilame vandenį ir įdedame truputį sviesto (nebūtinai). Kai viskas bus baigta, į lėkštę įdedam ryžius o ant viršaus krūtinėlę. Viršų galima paskaninti krapais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė gurmane

Komentarai (2)


  • Aušra 2016-06-30 13:49

    Ir as nesupratau kaip čia?


  • Erika 2015-01-07 18:41

    Ar viskas gerai su gaminimo eiga....


Daugiau receptų