Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos krūtinėlės lombardiškai
AUTORIUS:
Urtė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vištiena (krūtinėlė)
0.5 stiklinės miltai
6 valgomieji šaukštai sviesto
6 pievagrybių
0.3 stiklinės sultinio (vištoenos)
0.3 stiklinės sūris (parmezanas, tarkuotas)
0.3 sūris (mocarela, smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinti orkaitę iki 220°C temp.
2.
Vištienos krūtinėles pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pavyniokite miltuose.
3.
Ištirpinkite 4 šauktus sviesto, keptuvėje.Kai ištirps sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite (maždaug 5 min.).
4.
Perdėkite į kepimo arba troškinimo indą.
5.
Įdėti vieną šauktą sviesto į keptuvę ir suversti pievagrybius. Pakepinti 5-7 min., kol grybai taps auksinės-rudos spalvos. Grybus sudėti ant višienos kepimo inde.
6.
Į keptuvę supilti "Marsala" vyną ir sultinį. Užvirinti, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.
7.
Supilkite pipurus, druską ir sviestą (turėtų būti likęs 1 šaukštas). Kaitinkite kol sviestas ištirps.
8.
Vyno mišinį supilkite ant vištienos kepimo inde (skardoje).
9.
Abu sūrius sumaišyti ir tolygiai apibarstyti višieną.
10.
Kepkite 220°C tempiratūroje 20 min., kol paruduos vištiena.
11.
Po penkių minučių galite patiekti.Skanaus! :)

Vištienos krūtinėlės lombardiškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Įkaitinti orkaitę iki 220°C temp.

  2. Vištienos krūtinėles pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Pavyniokite miltuose.

  3. Ištirpinkite 4 šauktus sviesto, keptuvėje.Kai ištirps sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite (maždaug 5 min.).

  4. Perdėkite į kepimo arba troškinimo indą.

  5. Įdėti vieną šauktą sviesto į keptuvę ir suversti pievagrybius. Pakepinti 5-7 min., kol grybai taps auksinės-rudos spalvos. Grybus sudėti ant višienos kepimo inde.

  6. Į keptuvę supilti "Marsala" vyną ir sultinį. Užvirinti, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.

  7. Supilkite pipurus, druską ir sviestą (turėtų būti likęs 1 šaukštas). Kaitinkite kol sviestas ištirps.

  8. Vyno mišinį supilkite ant vištienos kepimo inde (skardoje).

  9. Abu sūrius sumaišyti ir tolygiai apibarstyti višieną.

  10. Kepkite 220°C tempiratūroje 20 min., kol paruduos vištiena.

  11. Po penkių minučių galite patiekti.Skanaus! :)

Receptą atsiuntė Urtė

Komentarai


Daugiau receptų