Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos kukuliai su LEČO padažu
AUTORIUS:
Vitalija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištiena (faršas)
300 gramų ryžių
1 skiltelė padažo ((Lečo))
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius išvirti ir palaukti kol atauš
2.
Iš susmulkintos vištienos, supjaustytų kubeliais svogūnų ir saujos išvirtų ryžių išmaišome faršą. Pridedame druskos ir pipirų. Suformuojame kukulius ir apkepame aliejuje.
3.
Supilame LEČIO padažą į kukulius ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min.
4.
Į lekštę sudedame pašildytus ryžius, ant viršaus kukulius su padažu.

Vištienos kukuliai su LEČO padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ryžius išvirti ir palaukti kol atauš

  2. Iš susmulkintos vištienos, supjaustytų kubeliais svogūnų ir saujos išvirtų ryžių išmaišome faršą. Pridedame druskos ir pipirų. Suformuojame kukulius ir apkepame aliejuje.

  3. Supilame LEČIO padažą į kukulius ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min.

  4. Į lekštę sudedame pašildytus ryžius, ant viršaus kukulius su padažu.

Receptą atsiuntė Vitalija

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...