Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos kulšelės imbiero marinate
AUTORIUS:
Remigija
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
100 gramų salotų
1 vienetas svogūnų
8 vienetai vištienos blauzdelių
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
1 vienetas prieskonių (Rytietiškas marinatas SANTA MARIA Ginger, pakeliuose)
8 vienetai ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai greitas ir skanus patiekalas.
Vištieną apipilti Santa Maria marinatu ir kol šiek tiek pasimarinuos galima susipjaustyti svogūną.
Svogūną apkepti keptuvėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Ant svogūnų nepagailėti druskos ir pipirų. Tuomet sudėti visą vištieną ir užpilti padažą. Uždengti keptuvę ir vištieną troškinti, kol iškeps, nuolat pavartant ir užpilant padažu.

Kol vištiena troškinasi gaminame salonas. Viską supjaustyti kubeliais ir ant viršaus užpilti grietinę.

Vištienos kulšelės imbiero marinate

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Labai greitas ir skanus patiekalas.
Vištieną apipilti Santa Maria marinatu ir kol šiek tiek pasimarinuos galima susipjaustyti svogūną.
Svogūną apkepti keptuvėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Ant svogūnų nepagailėti druskos ir pipirų. Tuomet sudėti visą vištieną ir užpilti padažą. Uždengti keptuvę ir vištieną troškinti, kol iškeps, nuolat pavartant ir užpilant padažu.

Kol vištiena troškinasi gaminame salonas. Viską supjaustyti kubeliais ir ant viršaus užpilti grietinę.

Receptą atsiuntė Remigija

Komentarai


Daugiau receptų