Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos salotų užkandėlės
AUTORIUS:
Nijolė
INGREDIENTAI:
šiek tiek čiobrelių
0.3 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
2.5 stiklinės vištos filė (virta, pjaustyta)
0.3 stiklinės majonezo
1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
1 arbatinis šaukštelis padažo (paprikų)
0.3 stiklinės padažo (Thai žemės riešutų)
0.3 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti)
300 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais ir pakepkite apie 15-20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Paplotėliams iškepus, juos išimkite iš orkaitės.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Nedideliame dubenyje sumaišykite sviestą ir karštą paprikų padažą.
Dar šiltus paplotėlius aptepkite sviesto ir paprikų padažo mišiniu ir palikite visiškai atvėsti.
Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, žemės riešutų padažą, majonezą, svogūnų laiškus ir papriką.
Gautą mišinį sudėkite ant paplotėlių, papuoškite čiobreliais ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Patiekite šaltus.
Skanaus.

Vištienos salotų užkandėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite kvadratėliais ir pakepkite apie 15-20 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Paplotėliams iškepus, juos išimkite iš orkaitės.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
Nedideliame dubenyje sumaišykite sviestą ir karštą paprikų padažą.
Dar šiltus paplotėlius aptepkite sviesto ir paprikų padažo mišiniu ir palikite visiškai atvėsti.
Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, žemės riešutų padažą, majonezą, svogūnų laiškus ir papriką.
Gautą mišinį sudėkite ant paplotėlių, papuoškite čiobreliais ir padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Patiekite šaltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Nijolė

Komentarai


Daugiau receptų