Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos širdelių mišrainė
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 2
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo vištienos širdelių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek acto
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Vištienos širdis išvirti ir supjaustyti juostelėmis.
2.
Žiedais supjaustyti svogūną ir užplikyti verdančiu vandeniu. Palikti kelioms minutėms. Tada svogūnus užpilti actu ir po kelių minučių nusunkti skystį.
3.
Sumaišyti širdis, svogūnus, berti druskos, pipirų ir salotas pagardinti majonezu.

Vištienos širdelių mišrainė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos širdis išvirti ir supjaustyti juostelėmis.

  2. Žiedais supjaustyti svogūną ir užplikyti verdančiu vandeniu. Palikti kelioms minutėms. Tada svogūnus užpilti actu ir po kelių minučių nusunkti skystį.

  3. Sumaišyti širdis, svogūnus, berti druskos, pipirų ir salotas pagardinti majonezu.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (5)


  • Brone 2017-07-12 12:05

    poro vietoj svoguno galima ideti


  • Adelė 2017-07-04 21:16

    Aš dar pridėčiau pupelių, turėtu būt skanu


  • stasė 2017-07-03 22:16

    aš svogūnus pakepinu,taip žymiai skaniau, o toliau pagal receptą


  • Viktorija 2017-06-03 14:42

    O as nevalgau svogunu,ar galima deti cesnaku? gal kas bandet ;)


  • Anna 2014-04-25 12:41

    Tikrai skanu ;)


Daugiau receptų