Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos širdelių paštetas
AUTORIUS:
Ramunė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų (smulkinti)
2 vienetai svogūnų
500 gramų vištienos širdelių
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
2 stiklinės vandens (šaltas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Manų kruopos užilamos vandeniu.
Susmulkinti svogūnai pakepinami keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
Pakepinti svogūnai kartu su vištų širdelėmis sumalami.
Įmušami kiaušiniai, sudedama druska, pipirai, krapai bei išbrinkę manai ir viskas gerai išmaišoma.
Kepimo skarda patepama aliejumi, pabarstoma manų kruopomis ir į ją sudedama vištienos širdelių masė
Kepama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
Iškepus atvėsinama ir patiekiama kaip šaltas užkandis.
Skanaus.

Vištienos širdelių paštetas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Manų kruopos užilamos vandeniu.
Susmulkinti svogūnai pakepinami keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį.
Pakepinti svogūnai kartu su vištų širdelėmis sumalami.
Įmušami kiaušiniai, sudedama druska, pipirai, krapai bei išbrinkę manai ir viskas gerai išmaišoma.
Kepimo skarda patepama aliejumi, pabarstoma manų kruopomis ir į ją sudedama vištienos širdelių masė
Kepama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
Iškepus atvėsinama ir patiekiama kaip šaltas užkandis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ramunė

Komentarai (3)


  • Regina 2015-11-22 10:11

    Labai gardu. Galima ir savo suglvoto dadeti


  • Svetlana 2014-09-04 16:52

    Kepiau kelis kartus,labai patiko.Antra kart maisiau per puse su kepenelem irgi super.Aciu uz recepta


  • AS 2014-06-16 22:20

    MEGINSIU


Daugiau receptų