Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos sriuba su pievagrybiais
AUTORIUS:
Fausta
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
40 gramų porų
200 gramų vištos filė
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 valgomasis šaukštas žalumynų (petražolės, krapai)
1.5 litro sulčių (vištienos)
šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Susmulkinkite pievagrybius, bulves, porus, česnakus, vištienos filė.
Į užvirintą sultinį sudėkite vištieną, prieskonius ir virkite apie 15 minučių.
Porus ir česnakus pakepinkite ant sviesto 2-3 minutes, kol skaniai pakvips. Po to sudėkite kepintas daržoves į sriubą. Taip pat sudėkite bulves, grybus ir virkite dar 10 minučių, kol bulvės suminkštės. Paskaninkite žalumynais ir SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišiniu.

Vištienos sriuba su pievagrybiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite pievagrybius, bulves, porus, česnakus, vištienos filė.
Į užvirintą sultinį sudėkite vištieną, prieskonius ir virkite apie 15 minučių.
Porus ir česnakus pakepinkite ant sviesto 2-3 minutes, kol skaniai pakvips. Po to sudėkite kepintas daržoves į sriubą. Taip pat sudėkite bulves, grybus ir virkite dar 10 minučių, kol bulvės suminkštės. Paskaninkite žalumynais ir SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišiniu.

Receptą atsiuntė Fausta

Komentarai (2)


  • Ilona 2019-10-02 18:16

    Labai skani sriuba.


  • geras 2015-07-21 12:49

    Nuo kada spaudžiamos vištienos sultys :))))


Daugiau receptų