Susmulkinkite pievagrybius, bulves, porus, česnakus, vištienos filė.
Į užvirintą sultinį sudėkite vištieną, prieskonius ir virkite apie 15 minučių.
Porus ir česnakus pakepinkite ant sviesto 2-3 minutes, kol skaniai pakvips. Po to sudėkite kepintas daržoves į sriubą. Taip pat sudėkite bulves, grybus ir virkite dar 10 minučių, kol bulvės suminkštės. Paskaninkite žalumynais ir SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišiniu.

Vištienos sriuba su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bulvių |
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
40 gramų | porų |
200 gramų | vištos filė |
200 gramų | pievagrybių |
šiek tiek | druskos |
1 valgomasis šaukštas | sviesto |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų (petražolės, krapai) |
1.5 litro | sulčių (vištienos) |
šiek tiek | viduržemio prieskonių mišinio |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vištienos sriuba su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Bulvės, 3 vienetai
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Porai, 40 gramų
- Vištienos filė, 200 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Žalumynai, petražolės, krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Sultys, vištienos, 1.5 litro
- Viduržemio prieskonių mišinys
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite pievagrybius, bulves, porus, česnakus, vištienos filė.
Į užvirintą sultinį sudėkite vištieną, prieskonius ir virkite apie 15 minučių.
Porus ir česnakus pakepinkite ant sviesto 2-3 minutes, kol skaniai pakvips. Po to sudėkite kepintas daržoves į sriubą. Taip pat sudėkite bulves, grybus ir virkite dar 10 minučių, kol bulvės suminkštės. Paskaninkite žalumynais ir SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišiniu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Labai skani sriuba.
Nuo kada spaudžiamos vištienos sultys :))))