Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
AUTORIUS:
Santa Maria
INGREDIENTAI:
2 česnakų
4 vienetai vištos filė (gabaliukai (po 175 g))
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
12 vienetų kiaulės šoninės (gabalėliai (po 10 g))
1 valgomasis šaukštas aliejaus
100 gramų sūris (parmezano, (įdarui))
0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
100 gramų sėklų (moliūgų, (įdarui))
1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.

Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.

Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.

Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.

Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.

Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.

Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite.

Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.

Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų