Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos troškinys su alumi ir ančiuviais
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas vištiena ((krūtinėlė))
2 vienetai paprikų
2 skiltelės česnakų
1 valgomasis šaukštas garstyčių
5 vienetai ančiuvių ((file))
šiek tiek petražolių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Į įkaitintą keptuvę sudedam supjaustytas paprikas ir sutrintą česnaką ir kepam 5 minus. Tada sudedam vištienos kubelius, pabarstytus druska ir pipirais ir toliau kepinam ant didelės ugnies, kol mėsa parus. Tada supilti alų ir troškinti, kol susidaręs skystis nugaruos. Sumažinti ugnį ir troškinti uždengus dangtį 30 min. Tada sudėkite susmulkintus ančiuvius, petražoles, garstyčias, pamaišykite ir dar patroškinti kelias minutes.

Vištienos troškinys su alumi ir ančiuviais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į įkaitintą keptuvę sudedam supjaustytas paprikas ir sutrintą česnaką ir kepam 5 minus. Tada sudedam vištienos kubelius, pabarstytus druska ir pipirais ir toliau kepinam ant didelės ugnies, kol mėsa parus. Tada supilti alų ir troškinti, kol susidaręs skystis nugaruos. Sumažinti ugnį ir troškinti uždengus dangtį 30 min. Tada sudėkite susmulkintus ančiuvius, petražoles, garstyčias, pamaišykite ir dar patroškinti kelias minutes.

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai (7)


  • Neriokasi 2020-01-20 20:10

    Geras geras receptukas. Seimynai patiko labai


  • Arturas 2017-08-20 17:25

    o jeigu rimtai, tai kiek alaus pilt?


  • Donatas 2017-01-29 17:53

    Viskas gavosi puikiai. Dėkui už parodytą naują skonį :)


  • raimukas 2015-12-29 19:41

    Zeuriai skanu super as tik nedejau anciuwiu nes elergiska esu .wietoi to idejau weziu mesye skaniai gawos


  • Mikas 2015-12-09 02:18

    Buteli pilk, alaus niekada nebus perdaug :D


  • Zjbsanciuviai 2015-07-25 20:29

    Labai geras receptas, kiekviena savaitgali pasigaminu ir megaujuosi ne eiliniu skoniu.:)


  • vika 2015-01-04 22:29

    o tai kiek to alaus pilti?


Daugiau receptų