Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištienos vėrinukai
AUTORIUS:
Vilma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 arbatiniai šaukšteliai medaus
500 gramų vištiena (krūtinėlė)
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.

Vištienos vėrinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vilma

Komentarai (1)


  • Ugnė 2017-11-12 11:26

    ąąąąqą


Daugiau receptų