Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.

Vištienos vėrinukai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | medaus |
500 gramų | vištiena (krūtinėlė) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažo |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | aliejaus ((kepimui)) |
šiek tiek | kvapiųjų pipirų (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos vėrinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Medus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Kvapieji pipirai, malti
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis.
Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais.
Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį).
Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda.
Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų.
Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
ąąąąqą