Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištos sparneliai
AUTORIUS:
Ilona
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo vištienos sparnelių
5 skiltelės česnakų
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai garstyčių
2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
šiek tiek druskos
šiek tiek malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su sojos padažu, garstyčiomis ir medumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Sparnelius sumaišykite su marinatu. Aš sudėjau sparnelius į didesnį, tvirtą maišą, užpiliau mariantu ir gerai papurčiau, taip sparneliai tolygiau pasidengtų. Marinuokite mažiausiai 2 valandas.
3.
Sparnelius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Užpilkite likusį marinatą.
4.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes, kol gražiai apskrus.

Vištos sparneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su sojos padažu, garstyčiomis ir medumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Sparnelius sumaišykite su marinatu. Aš sudėjau sparnelius į didesnį, tvirtą maišą, užpiliau mariantu ir gerai papurčiau, taip sparneliai tolygiau pasidengtų. Marinuokite mažiausiai 2 valandas.

  3. Sparnelius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Užpilkite likusį marinatą.

  4. Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Ilona

Komentarai


Daugiau receptų