Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištų blauzdelės su ananasų padažu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek ananasų (konservuoto (padažui))
50 gramų apelsinų (ketvirtis (padažui))
2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys (padažui))
šiek tiek citrinų (žalioji ir paprasta geltona)
šiek tiek cukraus ((padažui))
šiek tiek imbierų (gabalėlis, smulkintas)
šiek tiek juodųjų pipirų (pagal skonį)
30 gramų kalendrų
šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliai (padažui))
šiek tiek paprikų (ketvirtis (padažui))
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
šiek tiek druskos (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įdėkite tarkuoto imbiero, pjaustytų kalendrų, citrusų griežinėlių, įberkite druskos ir pipirų.

Marinatu užpilkite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve 12 valandų.

Ruošiame padažą:
kubeliais pjaustome vaisius ir papriką, berkite cukraus ir paprikų miltelių, apliekite citrinų sultimis.

Grilyje kepkite blauzdeles. Patiekti su padažu.

Vištų blauzdelės su ananasų padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Apelsinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įdėkite tarkuoto imbiero, pjaustytų kalendrų, citrusų griežinėlių, įberkite druskos ir pipirų.

Marinatu užpilkite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve 12 valandų.

Ruošiame padažą:
kubeliais pjaustome vaisius ir papriką, berkite cukraus ir paprikų miltelių, apliekite citrinų sultimis.

Grilyje kepkite blauzdeles. Patiekti su padažu.

Komentarai


Daugiau receptų