Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištų sparneliai, marinuoti su pomidorų padažu ir majonezu
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai vištiena (sparnelliai)
2 valgomieji šaukštai prieskonių (vištienai)
1 valgomasis šaukštas druskos
30 gramų balzaminis actas
1 vienetas česnakų
100 gramų pomidorų padažo
100 gramų majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pomidorų padažą sumaišyti su majonesu, druska, prieskonais, actu, smulkintu česnaku ir gautu mišiniu ištrinti spanelius.
2.
Palikti marinuotis per naktį vėsiai.
3.
Kepti ant grotelių. Nuotraukoje - dešinėje pusėje.

Vištų sparneliai, marinuoti su pomidorų padažu ir majonezu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pomidorų padažą sumaišyti su majonesu, druska, prieskonais, actu, smulkintu česnaku ir gautu mišiniu ištrinti spanelius.

  2. Palikti marinuotis per naktį vėsiai.

  3. Kepti ant grotelių. Nuotraukoje - dešinėje pusėje.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų