Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vokietijos obuolių pyragas
AUTORIUS:
Rasa M.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų (tarkuota žievelė)
180 gramų cukraus
20 gramų migdolų (kapoti)
7 vienetai obuolių (maži)
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
125 gramai sviesto
80 gramų razinų
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius išvalyti perpjovus per pusę. Supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti kartu su citrinos žievelėmis, kepimo milteliais, miltais. Tešla gaunasi tiršto kremo konsistencijos.
Supylus tešlą į kepimo indą pabarstyti riešutais ir razinomis, įspausti obuolių skilteles.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45-50 min.

Vokietijos obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Obuolius išvalyti perpjovus per pusę. Supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti kartu su citrinos žievelėmis, kepimo milteliais, miltais. Tešla gaunasi tiršto kremo konsistencijos.
Supylus tešlą į kepimo indą pabarstyti riešutais ir razinomis, įspausti obuolių skilteles.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45-50 min.

Receptą atsiuntė Rasa M.

Komentarai


Daugiau receptų